TOP

Vlogs & Video's

Check hier onze video’s van onze toffe reizen.

Wedden dat je mee wilt na het kijken van deze vlogs?!

Video Vlog

New York City

Een van onze favoriete bestemmingen is New York. Op gebied van marketing & snelheid met geen enkele andere horeca stad te vergelijken. De lifestyle formules schieten als paddestoelen uit de grond. Deze reis is vooral op gebied van marketing, blurring horeca & retail, en experience écht een topper. De afgelopen 8 jaar hebben we de stad ongeveer 25 keer bezocht. De laatste keer hebben we een vlog gemaakt. Laat ons even weten wat je er van vindt.

Video Vlog

Las Vegas

Hier moét je geweest zijn. Dat is wat je iedereen hoort zeggen over Las Vegas en hier ben ik het zeker mee eens. Las Vegas is een echte wereldstad met afwisselende horeca. Van sterrenzaken tot fastfood tot levendige foodmarkets, Las Vegas got it all. Het meest indrukkende aan de stad is toch wel de hotelindustrie, maar hier vertel ik je meer over in mijn video. Check hem hier beneden!

Video Vlog

Japan

Op zo’n 11 uur vliegen vanaf Amsterdam ligt Japan, het land vol contrasten, cultuur en natuur. Japan is booming en heeft een indrukwekkende horecamarkt. Van traditionele Aziatische restaurants tot de meest hippe en originele horecazaken van dit moment. Bereid je voor op een reis om nooit te vergeten en neem alvast een kijkje in Tokio en Osaka met onze vlogs.

Nog niet uitgekeken? Vooruit nog één!

Tel Aviv & Jerusalem

Volop in de food media en niet voor niets! De metropool Tel Aviv heeft het allemaal. De bruisende stad aan de Middellandse Zee met de uitgestrekte zandstranden, de moderne skyline en het levendige nachtleven is über hip! Je vindt hier geweldige restaurants en upcoming wijken vol street art. Tel Aviv is een stad vol contrasten van moderne restaurants tot authentieke eethuisjes. Wijken die je zeker voorbij ziet komen in de video zijn; Old Jaffa (Flea Market), de omgeving rond Rothschild Boulevard, Florentin en Neve Tzedek. En ik kan je vertellen, de overheerlijke Israëlische keuken wil je niet missen.

thumbnail keuken
You don't have permission to register