Wie is Mr. Trip?

Mr. Trip: “Het meest blij word ik van het inspireren van mensen met de dingen die ik heb mogen ontdekken en ervaren.”

logo mrtrip transparant
trp logo 12 1

“Waar iedereen rechts afslaat, sla ik linksaf.”

”Ideeën ontstaan alleen als je daar de ruimte voor neemt en daarin investeert. Mooi dat ik daar altijd in heb geloofd en geïnvesteerd. Ik hoop dit de komende jaren met net zo veel passie te kunnen blijven doen. Mensen inspireer ik door het delen van ervaringen en ze mee te nemen over de hele wereld. Waar iedereen rechts afslaat, sla ik linksaf.

Genoeg over mijzelf, ik ben natuurlijk maar een klein onderdeel van het initiatief.”

Het team

Mr.Trip kan het niet alleen, meet the team!

Laura Conradi

Elke bestemming heeft haar eigen verhaal en haar onontdekte parels. Ik voel die inspiratie en vertaal dit graag naar een inspiratiereis die jou inspireert, raakt en verbindt met andere mensen.

Jolijn Cuppen

Een reis is het mooiste wat je jezelf cadeau kan doen! Nieuwe plekken en mensen leren kennen, verrast worden, het onbekende, avontuur en bovenal inspiratie opdoen. Vol frisse energie en ideeën weer thuis komen, wie wil dat nou niet?

Birgit van den Heuvel

Je mag mij gerust de ‘Expert in Inspiratiereizen’ noemen. Ik ben het liefste op pad om de wereld te ontdekken. Met mijn organisatieskills en ervaring zet ik dit om naar fantastische inspiratiereizen.

Pim Janssen

Reizen geeft je de ruimte om buiten de gebaande paden te treden! Met mijn ervaring in organiseren zet ik dit om in een supertof programma! Ga met ons mee in het ontdekken van nieuwe plekken!