TOP
Image Alt

Neem een kijkje in ‘onze keuken’

MrTrip-logo
Hey, hallo!

Wie is Mr. Trip?

Ik ben Mr. Trip, maar in het dagelijks leven noemen ze me ook wel Jesse Geboers. Ik ben nog niet zo oud (lees 34 jaar), maar heb toch al veel van de wereld gezien. Na de hotelschool heb ik in de afgelopen 8 jaar meer dan 2000 horeca ondernemers en professionals rondgeleid in 75 steden over de hele wereld. Ik ben de tel kwijt, maar met deze ondernemers heb ik ongeveer 4000 verschillende horecazaken bezocht over de hele wereld. Als ik het zo zeg klinkt het wel heel veel.

Genoeg over mijzelf, ik ben natuurlijk maar een klein onderdeel van het initiatief.

Het team

Als team zijn we bevlogen, onafhankelijk en hebben onze handen vrij voor anders dan anders.

Website-mrtrip-overons-LauraConradi
Website-mrtrip-overons-MayaPfeifer
Website-mrtrip-overons-Birgitvandenheuvel
Stagiaires

Mr. Trip is ook een erkend leerbedrijf. Het team wordt aangevuld door stagiaires. Meer informatie over een eventuele stageplek? Neem contact op met info@mrtrip.nl

Hi!

Ik ben Nina Valcq, momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding Toerisme Management. Gedurende mijn stageperiode mag ik dit leuke team aanvullen en ontzettend veel kennis op doen.

Hey,

Mijn naam is Fleur van Rhenen en ook ik zit in het tweede jaar van de opleiding Toerisme management. Tijdens mijn stageperiode mag ik hier ervaring opdoen en dit toffe team aanvullen. Ik moet nog 2 jaar studeren en als ik daarmee klaar ben… ja dat zien we dan wel weer!

Benieuwd geworden naar de reizen die wij organiseren?

You don't have permission to register