TOP
Image Alt

Mr. Trip

Starbucks Reserve Roastery

Starbucks Reserve Roastery is een nieuw initiatief van Starbucks, ontstaan in 2014. Starbucks Reverse is een selectie van de zeldzaamste en meest buitengewone koffies die Starbucks te bieden heeft. 

 

“The rarest, most extraordinary coffees Starbucks has to offer.”

 

The new coffee experience

Waar je bij de Starbucks alleen de simpele koffie gemaakt ziet worden, neemt Starbucks Reserve je mee met het gehele proces van jouw kop koffie maken. De niet geroosterde koffiebonen komen binnen in de jutezakken en worden veranderd naar een heerlijk kopje koffie. Bij Starbucks Reserve Roastery draait de hele ervaring om de koffie. Starbucks Reserve is bereid om de wereld af te speuren om opzoek te gaan naar de meest uitzonderlijke bonen en de klassieke koffiehuiservaring te veranderen naar een nieuwe ervaring koffiedrinken.    

 

De koffiebonen komen onder andere uit Colombia, Vietnam, Uganda, Kenia! Iedere koffieboon heeft zijn eigen unieke verhaallijn en smaakBijvoorbeeld de koffiebonen, afkomstig uit Hawaii Ka’u, is speciaal voor een koffie met een romige smaak van melkchocolade met een zoete amandel laag.

 

 

 

Locaties

Niet alleen brengt de koffie een nieuwe ervaring met zich mee, maar ook de winkel van de Starbucks Reserve is in een nieuw jasje gestoken. In plaats van de huiskamerstijl heeft elke Starbucks Reserve zijn eigen design. Tokyo heeft een origami plafond en Milaan een prachtige Palladiana vloer. Naast koffiedrinken kun je ook een bezoek brengen aan de brouwerij, de bakkerij, de cocktailbar of een kijkje nemen op het dakterras.

Ondertussen heeft Starbucks Reserve in totaal 6 brouwerijen geopend in de steden Seattle, Shanghai, Milaan, New York, Tokyo en Chicago. Als je in de buurt bent, ga dan zeker een kijkje nemen bij deze unieke locaties! 

Naam                    Starbucks Reserve Roastery

Adres                     61 9th Ave, New York, Verenigde Staten

Adres                      1124 Pike St, Seattle, Verenigde Staten

Adres                     646 N Michigan Ave, Chicago, Verenigde Staten

Adres                     Via Cordusio 1, Milaan, Italië

Adres                     2-19-23 Aobadai Meguro-ku, Tokyo, Japan

Adres                     No. 789 Nanjing West Road, Shanghai, China

Website                www.starbucksreserve.com

 

You don't have permission to register