TOP
Image Alt

Las Vegas

Las Vegas

/ per person
(0 Reviews)

The city of entertainment!

 

Las Vegas, wie kent het niet. De stad die vooral bekend staat als grote gokstad, heeft zoveel meer te bieden. Naast alle hotels op de Strip die met elkaar concurreren om alle toeristen te kunnen voorzien van een slaapplaats, barst het ook van de top horecabedrijven. Succesvolle outlets zijn te vinden in alle beste hotels van Las Vegas, waaronder The Cosmopolitan en The Venetian. Groot, groter, grootst zorgt ervoor in Vegas dat de gastbeleving centraal staat. Laat je inspireren door de ge-wel-dige sfeer in de stad, de verschillen tussen het ‘oude’ en het ‘nieuwe’ Vegas en de ongekende gastvrije entertainment wereld. Op gebied van Horeca, Gastvrijheid en beleving met geen andere stad te vergelijken!

 

Informatie

Bestemming:    Las Vegas
Vertrek:               Schiphol, Amsterdam
Datum:               26 – 31 mei
Plaatsen:            15 – 20 plaatsen beschikbaar

 


Meer informatie over het dagprogramma vind je in bovenstaande tabblad. Wil je vast het échte Las Vegas ervaren, check dan onze video:

 

 

Reis je mee naar Vegas?

 

Boek hier de reis en meld je aan:

 

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Een korte impressie van de tour:

1

Dag 1 - Aankomst & Kennismaking Las Vegas

Eenmaal geland in Las Vegas gaan we gelijk door naar downtown Las Vegas, waar de gokwereld van Las Vegas is geboren. De strip is pas later tot stand gekomen en is momenteel de bekendste straat van Las Vegas. Na een bezoek aan downtown Las Vegas gaan we inchecken in ons hotel; the Golden Nugget! Verder maken we kennis met elkaar en bespreken we het programma en de doelstellingen van de reis.

   
2

Dag 2 - Downtown & Lokale ondernemers

Deze dag staat ook in het teken van downtown Las Vegas. Op dag 1 hebben we de sfeer al kunnen proeven, maar op deze dag gaan we wat beter dieper in op de materie. Hoe is Las Vegas gegroeid tot de stad die het nu is en hoe is de horeca hierin meegegaan? We gaan hierover in gesprek met lokale ondernemers. Na een lunch, rondleiding en Q&A bezoeken we de bezienswaardigheden en ontdekken we wat Downtown te bieden heeft. Na het diner is er een vrij moment ingepland.

 
3

Dag 3 - Hoteltour & Gastvrijheid procedures

Na het ontbijt checken we uit en nemen we een transfer naar The Strip, het nieuwe Las Vegas. Dit is de plek waar het écht gebeurd. Nadat we zijn ingecheckt en hebben geluncht bezoeken we de grootste hotels die Las Vegas te bieden heeft. We krijgen een tour achter de schermen en zien hoe een hotel functioneert met maar liefst 6000 kamers. We zoomen in op de gastbeleving en hoe de processen in deze bijzondere hotelwereld in elkaar steken. In de avond hebben we een gezamenlijk diner en hebben we een speciale entertainment avond gepland (verrassing).

 
4

Dag 4 - Internationaal ondernemen & Nightlife and Entertainment

Na het ontbijt bezoeken we de University of Nevada Las Vegas. Hier ontmoeten we Yen-Soon Kim, zij is onderneemster en Associate Professor of Food & Beverage and Event Managament aan de Universiteit. Zij geeft een presentatie over de wereld van gastvrijheid in Las Vegas. Ook is zij de onderneemster achter de vakbeurs Global Food & Beverage Expo. Na de lunch en presentatie neemt ze ons mee naar verschillende productiebedrijven die vertellen over de handel en exportmogelijkheden van deze bedrijven. Na het aansluitend diner duiken we het nachtleven in van Las Vegas. Tijdens een clubtour bezoeken we de allergrootste nightlife clubs van Las Vegas.

 
5

Dag 5 - Vrije tijd

In de ochtend is er vrije tijd voorzien en kan ieder voor zich Las Vegas verder ontdekken. Aan het einde van de middag komen we samen en bespreken we de bevindingen van de reis met elkaar. Na het diner sluiten we de reis af en is er een vrije avond voorzien.

6

Dag 6 - Terugreis

In de ochtend beginnen we aan onze reis terug naar Nederland, waar we de volgende ochtend zullen landen.

. .

Reis je mee naar Vegas?

 

Boek hier de reis en meld je aan:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
7

Wist je dat

Las Vegas ligt in de staat Nevada, maar het is niet de hoofdstad van de staat! Ooit gehoord van Carson City? Nou, dat is dus de hoofdstad van Nevada.   Jaarlijks bezoeken meer dan 40 miljoen toeristen Las Vegas. Dat is super veel en zelfs het dubbel aantal toeristen van Londen!   Met zoveel toeristen moeten er ook natuurlijk genoeg slaapplek ter beschikking zijn. Geen probleem voor Las Vegas, want de stad telt 200.000 hotelkamers.   En nog een bizar feitje: er trouwen dagelijks 300 stelletjes in Las Vegas. Een bekende plek om te trouwen is het Elvis Chapel, waar je kan laten trouwen door een nep Elvis Presley. Met gevolg dat Las Vegas ook bekend staat als de echtscheiding hoofdstad van Amerika.   Las Vegas telt bijna 195.000 speelautomaten.   Je kunt het bijna niet voorstellen, maar gokken in Las Vegas was tot 1931 strikt verboden. In de jaren 30 ontstond er een crisis namelijk de 'Grote Depressie'. Om de bevolking te behouden, was er een nieuwe bron van inkomsten nodig om de inwoners van Nevada te voorzien van werk.  

Ik zal je in het kort even meenemen door de geschiedenis van Las Vegas.

Las Vegas werd bij toeval voor het eerst ontdekt door Raphael Rivera in 1829. Hij was een padvinder van de handelspartij Armijo die op reis was naar Los Angeles. De handelaars gebruikten het water in dit gebied om bij te komen van de lange reis om vervolgens naar Los Angeles te trekken om in goederen te handelen.   Nadat spoorwegmaatschappijen rond 1900 hadden besloten om gebruik te maken van de waterrijke omgeving van Las Vegas vallei nam de bedrijvigheid hier snel toe. In 1905 nadat spoorwegnetwerk was aangelegd was telde de stad ongeveer 1500 zielen, diverse saloons, winkels en een treinstation.     In 1911 werd de stad Las Vegas officieel erkend en de stad begon pas echt te groeien dankzij de bouw van de Hoover Dam en de legalisering van het gokken in 1931. Vele duizenden arbeiders die betrokken waren bij de bouw van de Hoover Dam trokken in het weekend naar Las Vegas voor het vertier daar.   De ene na het andere hotel en casino verrees in Downtown Las Vegas wat uiteindelijk ook de aandacht van de “maffia” die ook het snelle geld wilden verdienen in de gok- en bouwindustrie. Gangster Benjamin “Bugsy” Siegel opende in 1946 het Flamingo hotel. Lang heeft hij hiervan niet kunnen genieten, hij werd een half jaar later omgebracht. Lees hier meer over Flamingo Hotel en unieke andere hotels!   In de jaren vijftig/zestig kreeg Las Vegas definitief de reputatie van amusementsparadijs. In de stad traden verschillende wereldberoemde artiesten op zoals Elvis Presley.  

Reis je mee naar Vegas?

 

Boek hier de reis en meld je aan:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PRIJS

Alle reizen bij Mr. trip zijn All-in reizen. We merken dat onze reizigers het prettig vinden dat ze tijdens het programma niets meer hoeven te betalen en dat alles is geregeld. De all-in prijs voor de inspiratietour naar Las Vegas bedraagt:
 • 1 persoons boeking:      €2998 per persoon
 • 2 persoons boeking:     €2959 per persoon
 • 3 persoons boeking:     €3081 per persoon
 • 4 persoons boeking:     €3142 per persoon
De deelnameprijs is inclusief:
 • Ontvangst op Schiphol
 • Overnachtingen in luxe, trendy hotel in het centrum van de stad inclusief ontbijt
 • Retourvlucht Amsterdam - Las Vegas
 • Alle lunch- & dinermomenten tijdens het programma (uitgebreid)
 • Alle entreebewijzen & rondleidingen/proeverijen
 • Transfer van en naar de luchthaven
 • Prijs is exclusief btw
 • Boekhoudkundig interessant omdat de kosten fiscaal aftrekbaar zijn als zakelijke kosten
 • Vakkundige reisbegeleiders vanuit Mr. Trip (Business Inspiration BV) die de reis ter plaatse begeleiden
 • Ontmoetingen met lokale bedrijven en ondernemers
 • Prijzen zijn inclusief het gebruik van de Missievoucher*
Meer informatie over de prijs, een missievoucher en het aanvragen hiervan, vind je hier. Mochten er na het lezen van deze informatie nog vragen zijn, kan je contact opnemen met Mr. Trip via info@mrtrip.nl óf 06-38695075.  

Reis je mee naar Vegas?

 

Boek hier de reis en meld je aan:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
You don't have permission to register