TOP
Image Alt

Londen

Londen

/ per person
(0 Reviews)

Drie dagen horecatrends spotten in dé food capital van Europa!

 

Op zo’n korte afstand en op gebied van horeca met geen andere stad te vergelijken. Trendsettend en vooruitstrevend met talloze inspirerende horecazaken! We trekken te voet door Soho & Marylebone waar we het centrum in volle kerstsfeer gaan beleven. Ook trekken we door de ruige straten van de trendsettende wijk Shoreditch waar creatieve jonge ondernemers horecazaken als paddenstoelen uit de grond toveren.

 

Bovendien vind je een enorme keuze aan vegan-restaurants, de stad is zelfs gekozen door PETA als meest diervriendelijke stad ter wereld. Deze trip staat voor beleving, beleving en nogmaals beleving!

Informatie

Bestemming:    Londen
Vertrek:               Schiphol, Amsterdam
Datum:                7 – 9 december 2020
Plaatsen:            15 – 20 plaatsen beschikbaar

 


Het programma vind je hierboven. Mocht je nog vragen hebben over de trip, neem gerust contact met ons op: info@mrtrip.nl of bel naar 06-38695075. Wacht niet te lang met aanmelden, bestemming is populair en vol = vol.

 

Reis je mee naar Londen?

 

Boek hier de reis en meld je aan:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een korte impressie van de tour:

1

Dag 1 - Kennismaking & Internationaal ondernemen

Op maar één uurtje vliegen van Amsterdam ligt de moderne horecastad London. De eerste dag is meteen een leuke, volle dag. We vliegen vroeg in de ochtend naar Londen en starten direct met het programma. We verblijven in een trendsettend hotel in het centrum van Londen. We starten met het bezoeken van de Nederlandse Ambassade in Londen. Na een presentatie over internationaal ondernemen bezoeken we verschillende horecazaken. Zo starten we met een indrukwekkende rondleiding bij The Ned. Na het bezoeken van een nieuwe rooftop bar gaan we genieten van de opkomende Peruaanse keuken. We dineren bij Pachamama (hét beste Nikkei restaurant van Londen)

 
2

Dag 2 - Fastservice & Lokaal Ondernemerschap

Na een Engels ontbijtje starten we met het programma. We bezoeken restaurant Sketch waar kunst & horeca een ontzettend hoog niveau bereiken. Verschillende concepten onder één dak waar we een rondleiding organiseren. Vervolgens bezoeken we talloze unieke horecaconcepten in Soho waarbij marketing en concept ontwikkeling centraal staan. We lunchen bij Wahaca en gaan in gesprek over franchisemodellen en de uitrol van dit bijzondere Mexicaanse fastservice concept. Ook bezoeken we trendy lifestyle concepten zoals Princi, Leon & Chipotle. We sluiten de leerzame dag af met een diner en een traditionele pub.

   
3

Dag 3

De derde dag staat in het teken van de buitenwijk Shoreditch. Deze opkomende wijk zit vol met creatieve ondernemers. We starten met een rondleiding door een lokale gids op de Borough Market waar we traditionele producten en leveranciers ontmoeten. Vervolgens bezoeken we in Shoreditch verschillende horecazaken en spreken met ondernemers. Voorbeelden van zaken die we bezoeken zijn The Ace Hotel, The Bike Shed & Dishoom. Na een uitgebreide lunch bij Pizza East nemen we onze koffers en reizen we terug naar Nederland waar we in de vroege avond arriveren.

      . .

Reis je mee naar Londen?

 

Boek hier de reis en meld je aan:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
4

Wist je dat

Als je aan Londen denkt, waar denk je dan aan? Juist, de Big Ben! Veel mensen geloven dat de Big Ben de naam is van de wereldberoemde klok, maar het is eigenlijk de naam van de 13 ton wegende bel. De toren zelf heet de St. Stephan's Tower.

 

Net als de naam van de Big Ben, had Londen eigenlijk ook een andere naam. Londen werd vroeger Londonium, Ludenwic en Ludenburg genoemd.

 

Nog een namen feitje: de Engelsen noemen tweede kerstdag Boxing Day, waarop volgens traditie de kerstgeschenken worden gegeven.

   

Als jij een theedrinker bent, moet je zeker een bezoek brengen aan Londen. De Engelsen zijn verslaafd aan thee! Een Engelsman drinkt meer thee dan ieder ander op de wereld (zo'n twintig keer meer dan Amerikanen!)

 

Een makkelijke manier om jezelf door Londen te verplaatsen, is met de metro. Iedere dag gaan ongeveer 5 miljoen mensen met de ondergrondse metro (oftewel the tube) naar het werk.

 

In de metro kun je je vasthouden aan buizen. Deze buizen hebben dezelfde kleur als de metrolijn zelf. Een handige manier om te weten of je in de juiste metro zit (voor als je de metrolijn kleur weet)!

   

Ik zal je in het kort even meenemen door de geschiedenis van Londen.

De geschiedenis va Londen gaat ruim tweeduizend jaar terug. De hoofdstad van Engeland werd gesticht door Brutus van Troje die een aantal Trojaanse slaven uit Griekenland bevrijdde en hen via Gallië naar Engeland leidde. Koning Lud zou de stad hebben omgedoopt in Caer Ludein, de oorsprong van de naam "Londen".

 

Londen is niet altijd de hoofdstad van Engeland geweest. In de Romeinse tijd was York de hoofdstad van het noorden en tot de tweede eeuw was Camulodunum (het huidige Colchester) de belangrijkste stad in Engeland. Vervolgens was het een tijd met ups & downs. De jaren erna kreeg de stad te maken met de pest, stadsbranden en terroristische aanslagen. Na deze ellende kende de stad gelukkig ook enorme voorspoed.

 

Tegenwoordig is Londen één van de vier traditionele wereldsteden (samen met Parijs, Tokio en New York) en is het met 7.5 miljoen inwoners de stad met de meeste inwoners van Europa.

 

Reis je mee naar Londen?

 

Boek hier de reis en meld je aan:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijs

Alle reizen bij Mr trip zijn All-in reizen. We merken dat onze reizigers het prettig vinden dat ze tijdens het programma niets meer hoeven te betalen en dat alles is geregeld. De all-in prijs voor de driedaagse inspiratietour naar Londen bedraagt:
 • 1 persoons boeking:  €1267 per persoon
 • 2 persoons boeking: €1270 per persoon
 • 3 persoons boeking: €1327 per persoon
 • 4 persoons boeking: €1356 per persoon
De deelnameprijs is inclusief:
 • Ontvangst op Schiphol
 • Overnachtingen in luxe trendy hotel in het centrum van de stad inclusief ontbijt
 • Retourvlucht Amsterdam – Londen
 • Alle lunch- & dinermomenten tijdens het programma (uitgebreid)
 • Alle entreebewijzen & rondleidingen/proeverijen
 • Transfer van en naar de luchthaven
 • Prijs is exclusief btw
 • Boekhoudkundig interessant omdat de kosten fiscaal aftrekbaar zijn als zakelijke kosten
 • Vakkundige reisbegeleiders vanuit Mr Trip (Business Inspiration BV) die de reis ter plaatse begeleiden
 • Ontmoetingen met lokale bedrijven en ondernemers
 • Prijzen zijn inclusief het gebruik van de Missievoucher*. 
Meer informatie over de prijs, een missievoucher en het aanvragen hiervan, vind je hier. Mochten er na het lezen van deze informatie nog vragen zijn, kan je contact opnemen met Mr. Trip via info@mrtrip.nl óf 06-38695075.  

Reis je mee naar Londen?

 

Boek hier de reis en meld je aan:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
You don't have permission to register