TOP
Image Alt

Mr. Trip

Williamsburg

Trendy winkels, vintage shops, koffietentjes en opfleurende straatkunst. Dit zijn de kenmerken van de hippe, artistieke wijk Williamsburg in Brooklyn. Williamsburg is een populaire wijk in Brooklyn, vooral bij de jongeren. De wijk heeft een bruisend nachtleven met dance clubs, trendy bars en concertzalen. Drie aanraders waar je langs moet gaan als je in Williamsburg bent:

 

“Live, work, create”

 

Shelter

De naam zegt het al: schuilplaats. De locatie van de pizzeria is ontworpen om een rustieke hut omgeving te creëren. Er staan twee open haarden waar de klanten kunnen zitten onder genot van eten en cocktails. Shelter is veganistisch en glutenvrij vriendelijk. De meeste ingrediënten zijn van de lokale boerderijen.

Niet alleen zijn de pizza’s gemaakt in de steenoven, maar bijna alle gerechten worden hierin voorbereid. Shelter staat bekend om zijn steenoven pizza’s, empanadas en breed assortiment van verschillende soorten groenten met vlees en kaas.

 

 

Devoción

Williamsburg is een echte hipster wijk waar graag koffie wordt gedronken. Devoción ligt in een oud warenhuis dat is getransformeerd in een grote woonkamer. Steven Sutton, afkomstig van Medellín Colombia, is de oprichter van de unieke brouwerij.

De koffiebonen zijn met de hand geplukt door boeren in Colombia. Devoción gelooft erin dat haar klanten de beste kwaliteit verdienen. Vanaf de eerste slok dat je neemt, proef je de aroma van de verse koffie bonen. Het geheim van de koffie bonen is dat het geen echte bonen zijn, maar bessen. Wil je de smaak proeven en ervaren? Breng dan zeker een bezoekje aan Devoción in Brooklyn.

 

Mister Dips

Geserveerd worden vanuit een raam van een retrofitted 1974 Airstream, gelegen in Vale Park. Een echte foodtruck met een leuk uitzicht. De keuze van het menu bestaat onder ander uit burgers, patat, fried chicken en unieke ijsjes met seizoensgerichte dip.

Mr Dips is niet makkelijk te vinden, maar wel erg populair. Er is een trap dat leidt naar een klein dakterras, naast het William Vale Hotel.

 

 

Naam                      Shelter

Adres                      80 N 7th St, Brooklyn, Verenigde Staten

Wijk                          Williamsburg

Telefoon                 +1 718 388 8338

Website                  www.facebook.com/shelterpizza

 

Naam                      Devoción

Adres                      69 Grand St, Brooklyn, Verenigde Staten

Wijk                          Williamsburg

Telefoon                 +1 718 285 6180

Website                  www.devocion.com

 

Naam                      Mister Dips 

Adres                      111 N 12th St, Brooklyn, Verenigde Staten

Wijk                         Williamsburg

Website                 www.misterdips.com

 

You don't have permission to register