TOP
Image Alt

Mr. Trip

Mercado Little Spain

Een beetje Spanje in New York. Sinds 15 maart is de nieuwe foodmarket geopend. Chef José Andrés vormt een team met de gebroeders Adria om een toewijding te brengen aan Spanje. Maar de grote vraag is, wat heeft Mercado Little Spain allemaal te bieden?

 

“Travel to Spain in a New York minute”

 

Drie restaurants met volledige service

Een grote fan van paella? Bij Leña kun je zien hoe jouw paella wordt bereid op houtvuur, maar ook gegrild vlees. Restaurant Mar staat bekend om zijn vis en zeevruchten. Geen zin in vis? Spanish Diner is een traditioneel Spaans restaurant waar je de gehele dag kan eten, maar ook Spaanse voetbal kan kijken.

 

Drie barretjes 

Als je een liefhebber bent van Spaanse wijn dan is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan Vinos. Naast wijn worden er ook nog andere alcoholische dranken geschonken bij Bar Celona, bijvoorbeeld cocktails en sangrias. Onder het genot van wijn biedt Diner Bar de mogelijkheid om een traditioneel Spaans plankje te bestellen als appetizer om te delen.

 

 

Twaalf eetkraampjes

Ieder eetkraampje heeft zijn eigen specialiteit. Van churros naar pescatio frito. De eetkraampjes bestaan uit: Churros (hete chocola geserveerd met churros), La Barra (tapasbar), Farm (koffie, sandwiches en toetjes) en meer!

 

Kiosks

Breng Mercado Little Spain naar je eigen huis door een bezoek te brengen aan de 3 kleine kiosks in de foodmarket. Bij Colmado worden alle ingrediënten aangeboden om je eigen favoriete Spaanse maaltijden te bereiden. Maak je huis fleurig met de bloemen van Flores. Graag een aandenken hebben? Bij Kiosko koop je leuke, kleine souvenirtjes voor jezelf of familie en vrienden.

 

 

Naam                      Mercado Little Spain

Adres                      10 Hudson Yards, New York, Verenigde Staten

Wijk                          Hudson Yards

Telefoon                 +1 646 495 1242

Website                  www.littlespain.com

You don't have permission to register